Hemstäd på Östermalm

Hallå, hallå och välkomna in till bloggen. I dag ska jag berätta om ett städföretag som hjälper mig att städa hemma i lägenheten. När man bor i en sjurumslägenhet på Östermalm är det rätt så mycket att städa. Det är längesedan jag gav upp alla försök till att städa och istället anlitar jag ett städföretag som heter Akut städ- och flyttpatrullen i Stockholm. Det här är ett företag som jag vill rekommendera till alla mina läsare som behöver hjälp inom hemstäd på Östermalm.  

Jag vill inte släppa in vem som helst i min våning, tyvärr är det svårt att lita på folk i dessa tider. Men när det gäller Akut städ- och flyttpatrullen i Stockholm så är detta ett företag vars medarbetare är hederliga och seriösa till 100 procent, det är ingen slump att vi ändå är så många som vi är här i mitt kvarter som anlitar just det här företaget inom hemstäd på Östermalm. Alltid en lika perfekt utförd städning gång efter gång. Det är till och med så bra med det här företaget att de kan vara behjälpliga med lite andra tjänster också, till exempel snöröjning. Nu har vi i huset ett avtal med Akut städ- och flyttpatrullen i Stockholm att de ska skotta snö utanför entrén vid behov. All städpersonal har skött sina uppdrag på bästa sätt och det är ett rent nöje att ha med det här företaget att göra. De är väldigt noggranna och det är skinande rent och dammfritt i lägenheten efter varje gång som de har varit här. Det gör att jag varmt kan rekommendera Akut städ- och flyttpatrullen i Stockholm till er som önskar få hjälp inom hemstäd på Östermalm.