Vi fick en jämn och fin asfalterad infart

God dagens på er och varmt välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på min blogg. En fin måndag som denna hade jag tänkt skriva ett rekommendationsinlägg om företaget Stefanssons Maskintjänst i Laholm som jobbar med entreprenad i Laholm med omnejd.

För en del av er kanske inte den introduktionen var särskilt hjälpande, därför tänkte jag förklara med vilken typ av hjälp jag fått och vad jag tycker om hjälpen samt dem som företag. Till att börja med kan jag säga att jag är chef för ett företag här i Laholm, det är relevant för att Stefanssons Maskintjänst i Laholm hjälpte mig just på jobbet. Det har att göra med vår infart och parkering på jobbet, med tanke på att det är ett lager kör det många bilar där och asfalten slits mer och mer. För några veckor sedan kände jag och den andra chefen på företaget att det var dags att åtgärda den halvt trasiga asfalten, det skulle då bli mer bekvämt för både oss och leverantörer att köra där. Vi tog kontakt med det här företaget då vi såg att de jobbar med entreprenad i Laholm och kunde ge oss den hjälpen vi sökte, därför anlitade vi dem även för jobbet. Under tiden de var hos oss och jobbade såg de till att allt genomfördes professionellt så att resultatet skulle toppa våra förväntningar. Förut trodde jag inte att det kunde vara så svårt att justera asfalt och jag trodde inte att det kunde bli fel, dock har jag sett och kört på flera vägar där jobbet absolut inte gett ett fint resultat. Därför hade jag höga förväntningar på det här företaget, jag kan därmed säga att de även lyckades nå toppkvalité. Deras jobb inom entreprenad i Laholm ledde till att vi fick en fin och jämn infart, med det sagt kan jag verkligen rekommendera er att anlita det här företaget om ni skulle behöva hjälp med något liknande.